Startpunt Internationaal werkt samen met Peuterleerplek de Tuimelaar van JongLeren.

JongLeren

Peuterleerplek

Het Startpunt werkt samen met peuterleerplek de Tuimelaar van JongLeren.

De leidsters van de peuterleerplek worden PYP getraind, zodat we voor uw kind een doorgaande lijn garanderen met onze school.  De peuterleerplek is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 2,5 tot 4 jaar.

 

De peuterleerplek De Tuimelaar, zit in hetzelfde gebouw als Startpunt International

Peuterleerplekken van JongLeren

JongLeren is dé organisatie in Den Haag waar peuters spelend leren en zich zo ontwikkelen.

Bij JongLeren kunnen peuters ontdekken en ervaren in een vertrouwde en veilige omgeving, waar ruimte is voor fantasie en creativiteit. We kijken goed naar ieder kind. We kijken wat uw kind nodig heeft en hoe uw kind zich ontwikkelt. Maar we leren kinderen ook om in een groep te zijn en samen te spelen en te werken. Zo helpen we de kinderen om zich goed te ontwikkelen. We zorgen ervoor dat kinderen zelfstandig worden en ook kunnen samenwerken. Dat is belangrijk voor hun toekomst.

1H1A0907-small
1H1A1175-small

Wat kost de Peuterleerplek?

Dat verschilt voor iedereen en hangt af van uw persoonlijke situatie. Heeft u een Ooievaarspas dan is de peuterleerplek gratis. Heeft u nog geen Ooievaarspas en komt u daarvoor wel in aanmerking, dan moet u deze eerst aanvragen vóórdat u gaat inschrijven. Alleen met een Ooievaarspas kunt u gebruik maken van de gratis regeling. Hier kunt u de Ooievaarspas aanvragen.

Op onze website www.jonglerendenhaag.nl kunt u onder ‘wat kost het’ eenvoudig zelf berekenen wat de Peuterleerplek voor u kost.

VVE Thuis

Vooral de eerste levensjaren zijn belangrijk voor de ontwikkeling van een kind. Wat u thuis met uw kind doet, en hoe u speelt en praat met uw kind, heeft veel invloed op de ontwikkeling. Om u te helpen met activiteiten die goed zijn voor de ontwikkeling van uw kind, hebben we VVE Thuis. VVE betekent Voor- en Vroegschoolse Educatie.

1H1A0619-small
1H1A1216-small

Inschrijven voor de peuterleerplek de Tuimelaar

Heeft u hulp nodig bij het inschrijven of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via ka@jonglerendenhaag.nl of bel naar 070 205 2555. Onze medewerkers staan u op maandag tot en met donderdag tussen 9:00 en 13:00 uur graag te woord.