Veilig spelen en ontdekken bij buitenschoolse opvang
2Penselen in de Schilderswijk.

Buitenschoolse opvang

bij Zo Leerzaam

Sinds de schooltijden in 2023 zijn aangepast ontstaat er voor sommige ouders een uitdaging. De school is uit om 14:30 en de opvang van de 2Penselen start om 15:30.

Om toe te werken naar een volwaardige opvang, is Zo Leerzaam dit schooljaar gestart met het aanbieden van een uur opvang per dag.

Meer informatie hierover vindt u op de website van Zo Leerzaam.

De buitenschoolse opvang van Zo Leerzaam bevindt zich in het gebouw van Startpunt International.

Kinderen die naar de opvang gaan, worden door de juffen van Zo Leerzaam opgehaald, of indien het de hogere groepen betreft lopen zij zelf naar het lokaal van de opvang.

bij 2Penselen

Alle kinderen kunnen bij buitenschoolse opvang 2Penselen in de Schilderswijk in Den Haag in een veilige omgeving spelen en ontdekken. Onze medewerkers en kinderen vormen een warme mix van culturen en achtergronden. Samen bieden we een omgeving waarin ieder kind zich thuis voelt.

De buitenschoolse opvang 2Penselen zit niet in hetzelfde gebouw als Startpunt International, maar bevindt zich op 5 minuten loopafstand van de school.

Staan uw kinderen ingeschreven bij 2Penselen, dan worden uw kinderen opgehaald door een pedagogisch medewerker van 2Samen.

Sporten en spelen

Bij beide opvanglocaties wordt veel aandacht besteed aan sport en spel.

Op twee uitdagende buitenspeelplaatsen van de buitenschoolse opvang kunnen kinderen daarnaast vrij spelen en klimmen op ons eigen klimkasteel. Ook is er ruimte om rond te fietsen of te spelen in onze natuurlijke waterspeeltuin.

Buitenschoolse opvang 2Penselen biedt veel ruimte voor ideeën van de kinderen. Hier wordt de groepsruimte en het programma op aangepast.

1H1A0827-small
1H1A1198-small

Leuke workshops en zomerkamp

Dankzij het activiteitenprogramma van 2Samen, KICKS, kunnen ze regelmatig gastdocenten verwelkomen voor een unieke beleving of activiteit. Dit kan iets sportiefs zijn zoals skaten, maar ook iets creatiefs, wetenschappelijks of iets met de natuur. Daarnaast kun je elk jaar samen met ons twee dagen op KICKS-zomerkamp als je dat leuk vindt.

Belangstelling?

De kosten voor de BSO zijn afhankelijk van uw inkomen.
Neem contact op voor meer informatie. 

 

Zo Leerzaam:

www.zoleerzaam.nl

 

2Penselen:

Doedijnstraat 8
2526 ED Den Haag

Telefoonnummer: 070-3050515

Meer informatie en inschrijven via: www.2samen.nl

1H1A1187-small