Veilig spelen en ontdekken bij buitenschoolse opvang
2Penselen in de Schilderswijk.

Buitenschoolse opvang

bij 2Penselen

Alle kinderen kunnen bij buitenschoolse opvang 2Penselen in de Schilderswijk in Den Haag in een veilige omgeving spelen en ontdekken. Onze medewerkers en kinderen vormen een warme mix van culturen en achtergronden. Samen bieden we een omgeving waarin ieder kind zich thuis voelt.

De buitenschoolse opvang 2Penselen zit niet in hetzelfde gebouw als Startpunt International, maar bevindt zich op 5 minuten loopafstand van de school.

Staan uw kinderen ingeschreven bij 2Penselen, dan worden uw kinderen opgehaald door een pedagogisch medewerker van 2Samen.

Sporten en spelen

We hebben speciaal voor onze buitenschoolse opvang een sport- en spelmedewerker in dienst. Hierdoor kunnen we extra veel gave en sportieve activiteiten doen bij 2Penselen.

Op twee uitdagende buitenspeelplaatsen van de buitenschoolse opvang kunnen kinderen daarnaast vrij spelen en klimmen op ons eigen klimkasteel. Ook is er ruimte om rond te fietsen of te spelen in onze natuurlijke waterspeeltuin.

Buitenschoolse opvang 2Penselen biedt veel ruimte voor ideeën van de kinderen. Hier wordt de groepsruimte en het programma op aangepast.

1H1A0827-small
1H1A1198-small

Leuke workshops en zomerkamp

Dankzij ons activiteitenprogramma KICKS kunnen we regelmatig gastdocenten verwelkomen voor een unieke beleving of activiteit. Dit kan iets sportiefs zijn zoals skaten, maar ook iets creatiefs, wetenschappelijks of iets met de natuur. Daarnaast kun je elk jaar samen met ons twee dagen op KICKS-zomerkamp als je dat leuk vindt.

Belangstelling?

Wij hopen dat u een goed beeld heeft gekregen van onze locatie. Natuurlijk kunt u ook langs komen voor een vrijblijvende rondleiding. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt, kun u direct inschrijven.

De kosten voor de BSO zijn afhankelijk van uw inkomen. Neem contact op voor meer informatie. 

Doedijnstraat 8
2526 ED Den Haag

Telefoonnummer: 070-3050515

Meer informatie en inschrijven via: www.2samen.nl

1H1A1187-small