Schoolreis 2021 – Drievliet

Afgelopen maandag was het zo ver: Schoolreis 2021.

Na 1,5 jaar zonder uitstapjes door de pandemie, keek iedereen extra uit naar het schoolreisje van dit jaar. Met de groepen 3 tot en met 8 (en bijna alle juffen en meesters) zijn wij naar attractiepark Drievliet geweest. 

En het feest begon al toen we de bussen instapten: er was muziek en er waren zelfs discolichten in de bus! Toen we aankwamen, deed de buschauffeur de muziek nog een stukje harder en dansten we op de parkeerplaats van Drievliet. In onze nieuwe, oranje Startpunt International shirts liepen we als een grote familie het pretpark in.

En wat waren we zorgzaam: we zorgden ervoor dat niemand in z’n eentje liep en we deelden ons eten en drinken met elkaar. We waren moedig: er zijn angsten overwonnen. Tot slot waren we evenwichtig: we luisterden naar ons lichaam en namen even rust als we voelden dat we moe werden.

Kortom: Het was genieten om alle attributen van het Leerling Profiel voorbij te zien komen tijdens deze onvergetelijke dag!

En de nieuwe Startpunt International regenponcho’s? Die hebben we gelukkig niet nodig gehad. Die bewaren we voor een andere keer…