Evaluatiebezoek International Baccalaureate®

Evaluatiebezoek International Baccalaureate®

Op maandag 14 en dinsdag 15 oktober is onze school bezocht door twee onderzoekers van IB (www.ibo.org) in het kader van onze eerste evaluatie. Als IB Worldschool word je elke vijf jaar bezocht en wordt gekeken of de school nog aan de juiste kwaliteitseisen voldoet. De onderzoekers zijn op klassenbezoek geweest, hebben gesproken met leerkrachten, ouders, leerlingen, het leiderschapsteam en natuurlijk de PYP coördinator die deze evaluatie samen met het team heeft voorbereid.

 

Op dinsdagmiddag was het onderzoek afgerond en kregen we teruggekoppeld dat onze documentatie behoort tot ‘the highest standards’ zo gedetailleerd hebben we alles aangeleverd. De school ademt PYP en zorgt er met hun holistische aanpak voor dat leerlingen optimaal tot ontwikkeling komen. Veel lof voor de hele school, voor onze leeromgevingen, voor de leerlingen en de ouders! Respect, zorgzaamheid en compassie zijn voelbaar zodra je bij ons over de drempel stapt. We eren de culturele verschillen en geven als team het goede voorbeeld aan onze leerlingen. 

Doordat wij dit onderwijs gratis aanbieden maken we het beschikbaar voor alle leerlingen en hiermee leveren we een prachtige bijdrage aan kansengelijkheid.

En dit was nog maar een korte opsomming van alle complimenten die we hebben gekregen.
Nu in een iets rustiger tempo verder richting de herfstvakantie die we dubbel en dwars verdiend hebben!

#trotsedirecteur #ibworldschool #rijkonderwijs